Organizimi i Turit Studimor ne Shqiperi per Zyrtaret e Qeverise se Jordanise

Vendi: 
Albania
Kategoria: 
Zhvillimi Ekonomik dhe Rajonal
Data e fillimit: 
05-05-2009
Data e përfundimit: 
15-05-2009
Agjencia e donatorëve: 
EU
Partneri kryesor: 
EuroPartners Development
Përshkrimi i detajuar i projektit: 

Objektivi I pergjithshem eshte qe te kontribuoje ne qeverisjen e mire dhe reformen ne drejtesi ne Jordani, duke rritur mirekuptimin e zyrtareve te Jordanise me praktikat me te mira dhe modalitetet e projektit te asistences teknike ne mbeshtetje te drejtesise dhe policise se ofruar perms shteteve anetare te BE-se. Ekspozimi I zyrtareve te Jordanise ndaj eksperiences se Shqiperise per EURALIUS dhe PAMECA.

Llojet e sherbimeve te ofruara: Organizimi dhe lehtesimi I vizites studimore ne Shqiperi te nje delegacioni nga Jordania I perbere nga 7 anetare nga qeveria e Jordanise dhe perfaqesues te Delegacionit te KE ne Jordani.