Newsletter
Publications

Strengthening of Human Resource Managment Capacities of Local Government Units

 The project goal was to improve Human Resource Management capacities and practices of the Local Government Units (either municipal or commune) in order to deliver the public services in a more effective and efficient manner, as well as apply for EU ... » more...Enhancing transparency and information on Local Government services delivery in Vlora

 The aim of the project is to influence in the enhancement of the welfare of Vlora citizens as a result of the improvement of quality and transparency in terms of public services delivered by the local government ... » more...Enhancing transparency and information on Local Government services delivery in Kukes

 The aim of the project is to influence in the enhancement of the welfare of Kukes and Vlora citizens as a result of the improvement of quality and transparency in terms of public services delivered by the local government ... » more...Return to tradition

Products may be considered traditional only in their collective dimension.

They are the direct result of a social process that includes a variety of actors, which has taken place during every long time, and was based solely on the local resources of the territory in which it took place.
These products are being ... » more...Manaxhimi i Shpenzimeve Publike ne Njesite e Qeverisjes Vendore

 Ky manual trajnimi mund të përdoret nga menaxherët e financave  për të trajnuar stafin përpara se  të fillohet procesi i hartimit të buxhetit. Me të, organizata EuroPartners pasuron serinë e botimeve që ka publikuar dhe vazhdon të publikojë në mbështetje të

reformave dhe zhvillimit të qëndrueshëm në pushtetin ... » more...CIKLI I MENAXHIMIT TE PROJEKTIT (PCM)

 “Manuali Trajnimi i Menaxhimit të Ciklit të Projektit (MCP)” është një dokument i përgatitur nga Europartners Development për punonjësit publikë brënda institucioneve shtetërore lokale dhe qëndrore në Shqipëri.

Manuali shërben si guidë reference në Menaxhimin e Ciklit të Projektit dhe ka si finalitet të mbështesë rritjen e ... » more...Tourism Development Plan for the Commune of Kryevidh

 This tourism development plan for the Commune of Kryevidh was designed in the

framework of “Community Works III” Project, financed by CEB (Council of Europe
Development Bank) and implemented by ADF (Albanian Development Fund). The strategy is
prepared by Europartner Development, the agency commissioned by Albanian Development
Plan for preparation of this Tourism Development ... » more...Fostering Cooperation and Mobilization Composing Cconomic Clusters - IN COMMON
... » more...Fostering Cooperation and Mobilization Composing Cconomic Clusters - IN COMMON
... » more...Fostering Cooperation and Mobilization Composing Cconomic Clusters - IN COMMON

“In COMMON” Project came as a result of the need for the coordinated economic development between Greece and Albania aiming the promotion of the sustainable development in the prespective of the further enhancement of cooperation and common bussiness intiatives in support of the local communities of the Region. Notably the partners of this project are: Chamber of Grevena as the Lead Partner; EuroPartners Development and Regional Council of ... » more...Page 1/3  «     1    2    3       ... 3     »    
Copyright © europartners.al - All rights reserved.
Address: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al