Rreth EuroPartners Development

Qendra "EuroPartners Development" (EPD), është një OJF e cila ka per qellim rritjen e nivelit informimit te publikut dhe kapaciteteve individuale dhe insitutionale te administrates ne lidhje me politikat evropiane dhe ne pergjithesi me kuadrin e programeve te zhvillimit te shoqerise.
» me shume ...

Newsletter
Na kontaktoni

Rr. Ismail Qemali

P.18, K.5, Nr.25/A,1019

Tirana, Albania


tel +355 4 22 34 482
     +355 (0) 44 30 25 65

Fax  +355 4 22 34 482

Email: info@europartners.al

Tirana, Albania

 


Ndryshimi i fundit: 30-11--0001
Copyright © europartners.al - Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Adresa: Rr. Ismail Qemali, P. 2K, Nr. 25 (mbi Abissnet)
email: info@europartners.al